ERSEM Yönetimi Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı Sn. Prof. Dr. Mustafa Necmi İLHAN’ı ziyaret etti.

Erciyes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Sn. Prof. Dr. Cem SİNANOĞLU, Müdür Yardımcıları Sn. Dr. Öğretim Üyesi Esra AKGÜL ve Sn. Dr. Öğretim Üyesi Eylem ÇAKMAZ Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı Sn. Prof. Dr. Mustafa Necmi İLHAN’ı ziyaret etti. Ziyarete Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Sektör Yöneticisi Sn. Prof. Dr. Mustafa BALCI’da eşlik etti. Ziyaret kapsamında Erciyes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile Mesleki Yeterlilik Kurumu arasında sınav ve belgelendirme süreçlerine yönelik yapılabilecek işbirlikleri ele alındı.

13 Kasım 2023 Pazartesi