Sürdürülebilir Beslenmeye Giriş
Sürdürülebilir Beslenmeye Giriş

Eğitimi Adı:Sürdürülebilir Beslenmeye Giriş

Katılımcı Profili: Beslenme ve Diyetetik, Gıda Mühendisliği, Gastronomi, Eczacılık Bölümü,Ziraat Fakültesi ve Tıp Fakültesi Öğrencileri, mezunları ve sürdürebilir beslenme hakkında eğitim almak isteyenler.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler: Kimlik, İletişim Bilgileri

Eğitim Dönemi: 28  Kasım 2024-21 Aralık 2024

Verilme Şekli: Online

Eğitim Sorumlusu: Arş.Gör.Dr. Merve ÇAPAŞ

Tanımı: Sürdürülebilir beslenme düşük çevresel etkiye sahip erişilebilir, uygun fiyatlı, güvenli adil  kültürel olarak kabul edilebilir ve bireylerin sağlığını ve refahını tüm boyutları ile destekleyen beslenme biçimidir. Bu eğitimde, sürdülerebilir  gıda ve tarım sistemleri, biyoçeşitlilik, gıda güvencesi, gıda artıkları ve önlenmesi, sürdürülebilir diyetlerin iklim değişikliğine olumlu etkilerii gıda hakkı ve dijital dünyada sürdürülebilir beslenme gibi konular anlatılacaktır.

Amaçları: Eğitimin amacı katılımcılara gezegen sağlığını ve toplum sağlığını koruyacak, biyoçeşitliliği zenginleştirecek beslenme yaklaşımları konularında bilgi vererek farkındalığı artırmaktır.

Saati: 14 

Değerlendirme Kriterleri: Derslere eksiksiz katılım ve son testten en az 60/100 puan almak

Eğitim Ücreti: 4500 TL


Başlama Tarihi : 18 Ekim 2024 Cuma 10:14
Bitiş Tarihi : 31 Aralık 2024 Salı 12:00