Eğitimi Adı:Sürdürülebilir Beslenmeye Giriş
Katılımcı Profili: Beslenme ve Diyetetik, Gıda Mühendisliği, Gastronomi, Eczacılık Bölümü,Ziraat Fakültesi ve Tıp Fakültesi Öğrencileri, mezunları ve sürdürebilir beslenme hakkında eğitim almak isteyenler.
Kayıt İçin Gerekli Belgeler: Kimlik, İletişim Bilgileri
Eğitim Dönemi: 28 Kasım 2024-21 Aralık 2024
Verilme Şekli: Online
Eğitim Sorumlusu: Arş.Gör.Dr. Merve ÇAPAŞ
Tanımı: Sürdürülebilir beslenme düşük çevresel etkiye sahip erişilebilir, uygun fiyatlı, güvenli adil kültürel olarak kabul edilebilir ve bireylerin sağlığını ve refahını tüm boyutları ile destekleyen beslenme biçimidir. Bu eğitimde, sürdülerebilir gıda ve tarım sistemleri, biyoçeşitlilik, gıda güvencesi, gıda artıkları ve önlenmesi, sürdürülebilir diyetlerin iklim değişikliğine olumlu etkilerii gıda hakkı ve dijital dünyada sürdürülebilir beslenme gibi konular anlatılacaktır.
Amaçları: Eğitimin amacı katılımcılara gezegen sağlığını ve toplum sağlığını koruyacak, biyoçeşitliliği zenginleştirecek beslenme yaklaşımları konularında bilgi vererek farkındalığı artırmaktır.
Saati: 14
Değerlendirme Kriterleri: Derslere eksiksiz katılım ve son testten en az 60/100 puan almak
Eğitim Ücreti: 4500 TL