Genel Almanca A2 Kursu(Kontenjan Dolmuştur)

Katılımcı Profili: Almanca öğrenmek isteyen üniversite öğrencileri, kamu/özel sektör çalışanları (16 yaş ve üzeri gençler ile yetişkinler)

Kayıt İçin Gerekli Belgeler ve Şartlar: Lise Diploması A1 Seviye Tespit Sınavında başarılı olduğunu gösteren belge

Eğitim Yeri: ERSEM

Tanımı: A2 Almanca kurslarımızın içeriği, Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı'nın (CEFR) yeterlilik hedeflerine dayanmaktadır. A2 kursunda, A1 düzeyinde öğrenmiş olduğunuz dilbilgisi derinleştirecek ve yeni yapılar öğreneceksiniz. Ayrıca kelime dağarcığınız da artacaktır. Başkalarıyla sözlü ve yazılı olarak etkileşime girebilecek, hem çalışma hayatında hem de günlük yaşamda basit konuşmalara rahatlıkla katılabileceksiniz. *A2 kursları A2.1 ve A2.2 olmak üzere iki aşamada tamamlanacaktır.

Amaçları: Kursiyerlerin, • Basit bir dil kullanarak kendi özgeçmişi ve yakın çevresi hakkında bilgi verebilmesi ve anlık gereksinimleri karşılayabilmesi, • Bildiği, alışılmış konularda doğrudan bilgi alışverişinde bulunarak basit düzeyde iletişim kurabilmesi, • Kendisi ve ailesi hakkında, alışveriş, iş ve yakın çevre ile ilgili konularda çok sık kullanılan temel deyimleri ve cümleleri anlayabilmesi amaçlanmaktadır.

Verilme Şekli: Yüzyüze

Kurs Ücreti

A2.1 için ödenecek ücret 5500 TL

A2.2 için ödenecek ücret 5500 TL

Dersler 14 Mart 2024 tarihi itibariyle başlayacaktır. Kurs programı Perşembe günleri 18.00 itibariyle 3 ders saati ve Pazar günleri 13.00 itibariyle 3 ders saati olmak üzere haftada 6 ders saati şeklinde planlanmıştır.

Başlama Tarihi : 14 Mart 2024 Perşembe 00:00
Bitiş Tarihi : 31 Aralık 2024 Salı 00:00