Farklı Düzeylerde Genel İngilizce (Yüz Yüze) (Kesin Kayıt Alınmaktadır)

Eğitimin Adı: Farklı Düzeylerde Genel İngilizce

Katılımcı Profili: 18 yaş ve üzeri

Eğitim Dönemi: Yıl boyunca (hafta sonu 09:00-13:00 arası)

Eğitim Yeri: ERSEM Binası

Eğitim Sorumlusu: Öğr. Gör. Dr. Engin Evrim Önem

Eğitim Ekibi: Öğr. Gör. Dr. Engin Evrim Önem, Öğr. Gör. Birol Akyüz

Tanımı: Temel (elementary), orta altı (pre-intermediate), orta (intermediate), orta üzeri (upper-intermediate) düzeyde genel İngilizce kursu

Amaçları: Katılımcılara yönelik hazırlanacak bir program takip edilerek kelime ve dilbilgisi öğretimine ek olarak okuma, dinleme ve konuşma gibi dil becerilerinin öğretilmesi ve geliştirilmesi.

Verilme Şekli: Yüz yüze

Kaynaklar: Düzeye göre ilgili New English File 4th edition student's book, workbook ve ek çalışma kaynakları (katılımcılar kaynakları kendileri temin edecektir)

Saati: Haftalık 8 saat Toplam 80 saat

Önerilen Materyaller: New English File 4th edition student's book, workbook ve ek çalışma kaynakları

Değerlendirme Kriterleri: Kurs sonunda yapılacak sınavdan 70 ve üzeri puan alan katılımcılara başarı ve katılım, diğerlerine katılım belgesi verilecek.

Eğitim Ücreti: 8000 TL

Başlama Tarihi : 16 Mayıs 2024 Perşembe 15:49