ERSEM Yaz Okulu

ERSEM yaz okulları kapsamında 6-11 yaş arasındaki çocuklarımıza kişisel, sosyal, ruhsal ve fiziksel gelişim sağlayacak rekreasyonel seçenekler sunulmuştur. Program çocuklarımızın sağlık, mutluluk ve güvenliği esas alınarak hazırlanmıştır. ERSEM yaz okulları çocuklarımızın akademik, sosyal ve sportif açıdan gelişmelerini ve hoşça vakit geçirmelerini sağlamayı amaçlamıştır.

Programda Neler Var:
Yüzme
Zumba
Pİlates
Savunma Sporları
Sinema
Tenis
Değerler Eğitimi
Basketbol
Satranç
Eğitsel Oyunlar
Okçuluk

Eğitim Şekli: Yüz Yüze

Kurs Süresi: 100  Saat (Haftalık  25 Saat) (Her bir grup için eğitim süresidir. Gruplar kayıt sırasına göre oluşacak olup gruplar başlayacağı zaman SMS bilgilendirmesi yapılacaktır)

Kurs Günleri: Hafta İçi

Kurs Başlama Tarihi:27.06.2022

Kurs Saatleri :09:00 - 17:00

Kurs Yaş Aralığı: 06-11

Kurs Ücreti: 2500 TL  (Yemek Ücreti Bu Fiyata Dahil Değildir.  )

Her bir grup 12 kişiden oluşacaktır.

Eğitim Sorumlusu :Doç.Dr.Mustafa KARAKUŞ

Eğitim Yeri: Erciyes Üniversitesi Merkez Kampüsü

DERS PROGRAMI

Not: Erciyes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ERSEM) gereken durumlarda, katılımcılara bildirmek koşulu ile program gün ve saatlerinde değişiklik yapabilir, kurs tarihini erteleyebilir veya yeterli sayıda kesin kayıt olmaması halinde programı açmama kararı alabilir. Programın açılmamasına karar verilmesi durumunda, tahsil edilen katılım ücretinin iadesi yapılır.

Başlama Tarihi : 27 Haziran 2022 Pazartesi 00:00
Bitiş Tarihi : 02 Eylül 2022 Cuma 00:00