Arabuluculuk Temel Eğitimi Kesin Kayıtları Başlamıştır.
Arabuluculuk Temel Eğitimi kesin kayıtları 16.05.2022 Pazartesi günü başlayacaktır.
11.09.2022 tarihi itibari ile 5 yıllık mezuniyet şartını sağlamış olmanız gerekmektedir.
Bu şart diploma ile sağlanmıyorsa ve öncesinde SGK girişi varsa şart olarak SGK kaydına bakılacaktır. Mezuniyet ve SGK kaydı toplamı 5 yıllık kıdemi sağlıyorsa kaydınız alınacaktır.
Yönetmelikte geçen 5 yıllık mesleki kıdeme sahip olma sadece avukatlık mesleği için aranan bir şart değildir. Hukuk fakültesi mezuniyeti ve herhangi bir meslekte 5 yıllık kıdeme sahip olmak aranan bu şart için yeterlidir. Farklı mesleklerde geçen süreler, 5 yıllık mesleki kıdem hesabında dikkate alınacaktır.
Ayrıntılı bilgi için tıklayınız...
Kurs Süresi 84 saat
Kurs Ücreti 1900 TL’dir.
Eğitim Şekli: Yüz Yüze
Kayıtlar hafta içi 08:30-12:30 / 13:30-16:00 saatleri arasında ERSEM zemin katı Halkla İlişkiler Biriminden yapılabilir. Gruplar kayıt sırasına göre oluşacak olup gruplar eğitime başlayacağı zaman kursiyerlere SMS bilgilendirmesi yapılacaktır.
Kontenjanımız sınırlıdır.
Not: Eğitimlere araçla gelecek kursiyerlerin Üniversitemiz giriş kapılardan sorunsuz geçişleri için herhangi bir manyetik kart (tramvay ve otobüste kullanılan kart38 olabilir) tanımlaması yapılabilir.
Kesin kayıt için diploma fotokopisi veya e-devlet çıktısı ve kimlik fotokopisi gereklidir.