ERÜ TÖMER Öğrencileri Kapadokya Gezisinde

Erciyes Üniversitesi Kaşgarlı Mahmut Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi 13. Grup A2 düzeyi öğrencileri, Sınıf Öğretmeni Merve ERARSLAN ve ders öğretmenlerinden Meryem KISAKOL eşliğinde 26.05.2023 tarihinde Nevşehir Kapadokya Gezisi’ne katıldılar. Düzenlenen gezide uluslararası öğrenciler Nevşehir’in tarihî, kültürel ve turistik mekânlarını yakından tanıma fırsatı buldular. Gezi kapsamında öğrenciler; rehber eşliğinde Dervent Hayal Vadisi, Uçhisar Kalesi, Paşabağ Vadisi, Mazı Yeraltı Şehri, Başmelek Mikail Kilisesi, Aşk Vadisi, Mustafa Paşa Eski Rum Köyü, Keşlik Manastırı, Soğanlı Vadisi, Yılanlı Kilisesi, Üç Güzeller Panaroma’yı gezerek bilgiler aldılar. Son olarak Derviş Evi’ni ziyaret eden öğrenciler ney eşliğinde semazenleri izleyerek manevi bir hava yaşadılar.

08 Haziran 2023 Perşembe
Toplam 0 görüntüleme