Veteriner Hekimlere Yönelik Sığırlarda Rektovaginal Yöntemle Suni Tohumlama Kursu (Ön Kayıt Alınmaktadır)

Tanımı:Veteriner Fakültesi mezunu veteriner hekimlerin sahada suni tohumlama yapabilmesi için almaları gereken suni tohumlama sertifikası kursu

Amaçları: Veteriner Fakültesi mezunu veteriner hekimlerin sahada suni tohumlama yapabilmeleri için gerekli sertifikayı vermek.

Verilme Şekli:Yüz Yüze

Eğitim Yeri: Erciyes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ERSEM)

Katılımcı Profili: Veteriner Fakültelerinden mezun olmuş Veteriner Hekimler

Kayıt için Gerekli Belge ve Şartlar:Ekteki müracaat dilekçesi ve diploma/mezuniyet belgesinin onaylı fotokopisi veya E-devlet üzerinden alınan mezuniyet belgesi nüfus cüzdanı fotokopisi ile Bakanlık İl müdürlüğüne müracaat edilir. Veteriner sağlık teknisyenlerinin E-devlet üzerinden alınan mezuniyet belgesinde alan bilgisi yoksa sadece diploma fotokopisi kabul edilir.

Eğitim Sorumlusu: Dr.Öğr.Üyesi Ali Erdem ÖZTÜRK

Eğitim Ekibi: Prof.Dr.Ömer Orkun DEMİRAL & Prof.Dr.Serpil SARIÖZKAN & Dr.Öğr.Üyesi Ali Erdem ÖZTÜRK

Önerilen Materyaller: Rektal muayane eldiveni, tek kullanımlık rektal muayane önlüğü, plastik çizme galoş, suni tohumlama kateteri ve kateter kılıfı. Çeşitli kağıt/kalem vb. kırtasiye malzemeleri.

Kaynaklar: Hayvanlarda reprodüksiyon, androloji ve yardımcı üreme teknikleri ders kitabı ve ders slaytları.

Kurs Süresi: 40 Saat

Kurs Ücreti: 4000 TL

Eğitim sonunda yazılı sınavda 70 puan almış olmak gereklidir.

Kurs sonunda sertifika verilecektir.

Müracaat Dilekçesi

Başlama Tarihi : 26 Şubat 2024 Pazartesi 10:09