Erciyes Üniversitesi Kampüs Oryantasyonu (ERSEM TÖMER 2019-2020)

ERSEM TÖMER 2019-2020 eğitim-öğretim dönemi uluslararası öğrencilerine yönelik "Erciyes Üniversitesi Kampüs Oryantasyonu" gerçekleştirilerek üniversitemize olan uyumlarını hızlandırmak,kampüsümüzü tanıtmak ve Türkiye'ye ilk gelişleri olması sebebiyle misafirperverliğimizi göstermek amaçlanmıştır. ERSEM TÖMER tarafından gerçekleştirilen ERÜ kampüs oryantasyonu ERSEM'den hareket edilerek Rektörlük binası, fakülteler, fakülte kantinleri Erciyes Üniversitesi tramvay durağı, KAYBİS kullanımı, kütüphane, cami, bankalar, bankamatikler, PTT, öğrenci işlerine gidilip gerekli bilgilendirmeler uygulamalı olarak yapıldı. Kampüs oryantasyonundan sonra Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ÇALIŞ ile hatıra fotoğrafı çekildi ve fotoğraf çekilmesinin ardından ERÜ Uluslararası Öğrenciler Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “Uluslararası Öğrenciler Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısına" katılım sağlandı.